Det här är först och främst en sida om basket, men ibland måste man också gå utanför ramarna. Som till exempel om man vill tipsa om en himla bra grej som man har hittat. Jag tror att det är bra att ha lite variation faktiskt, inom rimliga gränser. Huvudfokus ligger förstås på basket, men jag ska göra ett test där jag även blandar in lite andra ämnen och se hur bloggen utvecklar sig. Ni får gärna kommentera om ni tycker att bloggen blir för splittrad eller tråkig. Jag vet ju att man vill läsa om basket här, och skulle det visa sig att det är just bara basker jag bör blogga om så får jag gå tillbaka till att göra det. Men nu kör vi ett litet test som sagt.

Från basketplanen till köket
Först ut tänkte jag tipsa om en grej i köket. Det är nämligen så att jag bestämde mig för att byta köksluckor för ett tag sedan, och nu när det är gjort är jag så himla nöjd. Alltså helt galet nöjd! Så nöjd att jag nu vill tipsa er om att göra samma sak. Om ni känner att ni vill förnya köket lite utan att göra en hel renovering så tycker jag definitivt att ni ska titta närmare på att byta köksluckor. Det handlar alltså inte om stommarna, utan bara nya luckor. Tro mig – det blir en jättestor skillnad!

Hjälp med montering
Jag använde mig av Mälarkök, och en bra tjänst som de har är att de kan hjälpa till med monteringen av luckorna. Det är också ett hett tips från mig. Ni vet hur klurigt det kan vara att sätta upp luckor. De ska passas in så att det inte blir snett eller blir någon glipa när man stänger. Det hela gick så snabbt och enkelt gentemot om jag skulle ha lagt en eftermiddag och kväll på att göra det själv. Nu kunde jag spela basket på kvällen istället. Perfekt!