Till våren har vi planerat en resa mot Dalarna för att spana in Norra Svealands BDF och deras herrar på nivå 2. De är ju med i Svenska Basketbollförbundet precis som en annan och fick nys av en person internt här om att ta en resa till dalarna och spana in det gänget. Ska hålla en hög nivå på spelandet vad det verkar, och jag är inte den som säger nej till resor – särskilt inte i basketens namn.

Boende med utsikt
Vi pejlade runt bland hotell Dalarna och har bokat in oss på Green Hotel inför vistelsen. Vi gick mycket på rekommendationer här men även på placeringen. Har verkligen hittat ”a room with a view” så att säga, och kollar man recensionerna så verkar frukosten vara omtalad också (Vilket är det allra viktigaste om du frågar mig).
Herrarnas spelschema inför våren är ganska sporadiskt planerad vad det verkar, och en hel del matcher går på bortaplan, men vi hoppas kunna matcha det hela med antingen träning eller match på deras hemmaplan. Annars får vi helt enkelt se om vi kan få till en utbildning kanske, eller ett gemensamt träningspass? Har inte kontaktat klubben ännu, men ska fixa alla planeringsdetaljerna asap.

Annat aktuellt och bollrelaterat
För att byta ämne lite så måste jag bara fråga om ni har koll NBA´s konferens som nyligen utspelades i Göteborg? Grym liga för årskurs 6 som därefter blir turneringar under loven. Vet att vi har skickat dit ett par i alla fall, hur ser det ut hos er? Lagen delas ju in i två olika conferences så att säga och därefter i sex stycken divisioner. Grundserien spelas sedan i två omgångar varav den ena är på höstlovet och den andra till jullovet.
Om ni inte redan gjort det så tycker jag helt klart ni ska kika på saken!