När man är aktiv och har en stor verksamhet så vill man också att lokalerna man använder ska hålla bra standard och vara välkomnande. Därför har vi nu tagit tag i saken och sett till att ordna till vårt kök här i klubblokalen. Köket är kanske inte ett av våra mest använda områden, men det är fortfarande en viktig plats för spelare att samla tankar och energi, samtidigt som det fungerar som ett utmärkt mötesrum för klubben, styrelsen och de olika lagen. Så på många sätt så är det ett viktigt utrymme som måste få ta plats och vara trevligt att befinna sig i.

Byter det mesta

Det köket som fanns där tidigare hade verkligen sett sina bästa dagar, och det var gammal inredning kombinerat med trasig inredning och det såg helt enkelt väldigt sunkigt ut. Det ska dock sägas att själva grunden var robust och gav oss de möjligheter som vi behövde, med en bra spis, bra vitvaror och andra nödvändiga delar. Det som behövdes till var själva luckorna, lådorna och att bänkskivorna behövde bytas. Och det var faktiskt lättare gjort än vad man kanske tror!

Det finns nämligen de företag som kan se till att enbart dessa delar byts ut, som köksluckor, bänkskivor och lådor. Och med tanke på att det var precis det som vi behövde hjälp med så var valet också ganska enkelt. Att det sedan också inte tog speciellt lång tid att få det ordnat var ju inte heller något som skadade och kostnaden i sig lär vara betydligt lägre än om vi hade bytt ut allt från grunden. Så på det stora hela så landade vi i en lösning som inte bara gjorde att vi fick ett bra och funktionellt kök, det kostade oss inte heller allt för mycket vilket är en fördel för vilken idrottsklubb som helst.