Vad tänker du på när du tänker omklädningsrum? Jag tänker på ett lite fuktigt utrymme, dålig belysning, en ganska unken lukt men samtidigt en förväntansfull känsla. Det är i alla fall så de flesta omklädningsrum som jag har varit i har sett ut och känts. Jag har inte bytt om i så många nyrenoverade omklädningsrum, och därför känns det extra roligt att vi nu ska renovera omklädningsrummen på klubben. De ska totalrenoveras så det blir första gången som jag får byta om i ett helt nytt omklädningsrum. Jag ser verkligen fram emot det! Men det innebär å andra sidan att det blir lite stökigt och trångt under tiden som rummen renoveras. Jag hoppas att det går hyfsat snabbt dock, och det är värt att ha det lite sämre en period när vi kommer att ha det så mycket bättre sedan!

Det allra bästa
Det som är allra bäst med den här renoveringen är att vi spelare har fått vara med och önska hur vi vill att omklädningsrummen ska se ut, både vad gäller färger och sådant men också det rent praktiska i vad som ska finnas i rummet och vilka saker som ska vara på vilken plats, och så vidare. Och det är verkligen jätteroligt! Så inte nog med att vi får rummen renoverade, de blir också ungefär precis så som vi vill ha dem. Okej, alla idéer kom inte med, men så är det väl när man drömmer stort. Men det mesta känns det ändå som att vi har blivit lyssnade på. Så det är kul. Belysningen kommer till exempel att bli lite speciell, och väldigt snygg. Vi pratade med en elektriker i Borlänge om våra planer och önskningar, och det verkar som att det går att förverkliga.

Nu längtar man
Ja nu längtar jag verkligen tills det är klart, och till första gången när man får inviga omklädningsrummet och spela en match. Jag tror att det kommer att ge mer energi även på planen, eftersom man har en bra känsla redan i omklädningsrummet. Det blir toppen!